Drivkraft

Jeg har altid fundet glæde og energi i arbejdet med mennesker. Jeg drives af en vilje til, at nærme mig mine følelser og mit kendskab til mig selv, så jeg derved får muligheden for, at nærme mig andre og skabe kontaktfulde relationer.

Det er meget enkelt og det er ikke altid let.

Jeg har arbejdet i mange års terapi, gruppeterapi, træningsterapi og supervision for paradoksalt nok, at give mig selv lov til at være mere af den jeg er og mindre af den jeg troede jeg burde være.

Min egen proces gør mig i stand til, at være i kontakt med og føle stor empati for andre og deres proces, samtidig med at jeg bevarer kontakten til mig selv.

Min store passion og glæde er, at støtte og hjælpe mennesker, til at få det liv de gerne vil have. Jeg elsker og værdsætter højt når jeg for lov, at være rejseledsager på mennesker ofte snørklede vej hjem til dem selv.

Erfaringer og uddannelse

Jeg har mange års erfaring med, at støtte mennesker på deres vej hen imod det liv de ønsker og fortjener. Jeg har både erfaringer med individuelle forløb og gruppeterapi

I juni 2015 færdig gjorde jeg min uddannelse som psykoterapeut på Københavns Gestalt Institut. En 4-årig gestaltterapeutisk uddannelse. Du kan læse mere om min terapeutiske uddannelse her

I 2008 blev jeg færdig som international/interkulturel socialrådgiver. Siden har jeg arbejdet som socialrådgiver, ungebehandler og misbrugskonsulent. Jeg har uddannet mig med en diplomuddannelse i misbrugsbehandling fra Metropol og taget et diplomgivende kursus i NADA-metoden, øreakupunktur ved afhængighed og psykiske ubalancer.

Jeg fra 2012-2014 fungeret som gruppeleder for behandling af unge i alderen 15 – 25 år i Ringsted kommune.

Jeg har desuden fungeret som Co – terapeut i TUBA, tilbud til unge og børn af alkoholikere i Næstved.

Udover min egen praksis arbejder jeg i dag, som behandler i Roskilde kommune, Center for Alkohol og Stof